Impresszum

HONLAP FENNTARTÓJA

Green Cool Solutions kft.
Székhely: 2337 Délegyháza, Cserje sor 6.
Adószám: 27891128-2-13
Cégjegyzék szám: 01-09-355593

ELÉRHETŐSÉG

Levélcím: 2337. Délegyháza, Cserje sor 6.
Telefon: +36 30 6773845
Email: greencoolsolutions@gmail.com
Internet: www.greencoolsolutions.hu

SZERVERÜZEMELTETÉS

sysVol Informatikai és Szolgáltató Kft.
2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Adószám: 24320711-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-163754

ELÉRHETŐSÉG

Levélcím: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Telefon: +36 (30) 343-1120
E-mail: office@sysvol.hu
Internet: https://sysvol.hu

A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az árváltozás jogát előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk. A képek illusztrációként szolgálnak, az adatok tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.